17 Mart 2014 Pazartesi

0

TV8 Ütopya Yarışması Başvuru Formu

  • 17 Mart 2014 Pazartesi
  • Unknown
  • Share
  • Tv8′i satın alan Acun ılıcalı yeni bir program yapmaya daha karar verdi. Dünyanın en çok konuşulan sosyal deney programnı Ütopya’ya Türkiyeye getirecek. Yarışmada 15 kişi yer alacak ve yarışma tam 1 yıl yani 365 gün sürecek. Yarışmacılar sadece bir ahırın bulunduğu ıssız arazide inekleri, tavukları ile birlikte kendilerini ufak bir toplum, Yani yeni bir dünya yaratma Ütoypya’sının peşinde olacaklardır.
    Ütopya yarışması ise nasıl olacağı merak ediliyor bizde ufak bilgilerle sunmaya çalışacağız…


    İşte Ütopya Yarışmasının Nasıl Olacağı ?
    Farmville tarzında bir yarışma olacak. Yarışmada sadece yarışmacılar dış dünya ile sadece telefon ile iletişim kurabilecek. Bu programan ise Televizyon kanalından ve İnternet’ten canlı canlı izleyebileceksiniz.
    24 Saat boyunca aralıksız izlenecek olan yarışmacıların mücadelesi, internet üzerinden naklen yayınlanacak, Ayrıca TV’dende izleyebileceksiniz.
    Ütopya yarışmasını kim yaptı diye merak ediyorsanız Ütopya yarışmasının yapımcısı John De Mol’dur. Yarışma için uygun Arazi (mekan,yer) arayışlarına giren Acun Ilıcalı yakında ekranlara gelecek. Eminizki bu yarışma oldukça tutulacak ve herkez merak ediyor nasıl bir yarışma olacağını.
    Ütopya Yarışması Başvuru Formu Doldur !
    Ütopya Yarışmasına katılmak içinse daha elimizde bir bilgi yok. Bir bilgiye ulaştığımız zaman yayınlayacağız.
    En kısa zamanda Başvuru doldurma formunu paylaşacağız…

    0 Responses to “TV8 Ütopya Yarışması Başvuru Formu”

    Yorum Gönder

    Subscribe