5 Şubat 2014 Çarşamba

0

İncir Reçeli 2 Yakında Çıkıyor !

  • 5 Şubat 2014 Çarşamba
  • Unknown
  • Share
  • İncir reçeli 2 geliyor,
    İncir reçeli 2 ne zaman çıkacak,
    incir reçeli 2 ne zaman vizyona girecek,
    incir reçeli 2 ne zaman vizyona giriyor


    2014 yılına girmemizle beraber geride bıraktığımız birçok güzelliklerden birisi de İncir Reçeli idi. İncir Reçeli 1 filmini izlerken gerçekten duygusal anlar yaşandı ve yaşadık, sonunda ki ölümle beraber hepimiz yıkıldık… Kimimiz ağladı… Kimimiz hüzünlendi, üzüldü… Ama filmi yorumlarsak film gerçekten güzel film herkezin izlemesini tavsiye ederim…
    Filmin devamı gelir mi? Gelmez mi?
    2014 yılıyla beraber durumun ne olduğunu merak eden bir çok izleyici soranlarımız var onun cevabı ise evet İncir Reçeli 2 yakında geliyor.
    İncir Reçeli 2 geliyor!
    Tam ay olarak tarihi belirlenmemiştir. İncir Reçeli 2, yeni fragmanını yayına soktu. İncir Reçeli 2 filmi başrolünde Halil Sezai var fakat bu sefer yalnızlığı ele alıyor ve konuşuyor…
    İncir Reçeli 2, beyaz perdeye giriş tarihi şuan belirlenmemiştir. Belirlendikten hemen sonra yine bi konu paylaşarak haber vereceğiz.
    Halil Sezainin Melike Güner ile arada geçen bir sözü ; 
    Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, önceki akşam oyuncu Melike Güner ile buluşup sohbet etti. Çıkışta şalvar pantolonu ve saçı sakalı birbirine karışmış haliyledikkat çeken Sezai, “İncir Reçeli 2’ filmi için sakal bıraktım” dedi.

    0 Responses to “İncir Reçeli 2 Yakında Çıkıyor !”

    Yorum Gönder

    Subscribe