26 Ocak 2014 Pazar

0

2014 Survivor Ahmet Dursun Kimdir?

  • 26 Ocak 2014 Pazar
  • Unknown
  • Share
  • Survivor 2014 yarışmacılar tek tek belli oluyor, yeni bir yarışmacı daha belirlendi. Eski futbolcu olan Ahmet Dursun kimdir? 2014 yılı Survivor yarışmacılarından birisi olan Ahmet Dursun kimdir, Ahmet Dursun hakkında bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.


    Hakkında Bilgi ;


    Ahmet Dursun, Beşiktaş’ta 175 maça çıkmış ve 58 gol atmıştır. Acun Ilıcalı, Survivor yarışması 2014 yarışmacılarını belirlerken, bu yıl katılacak olan Survivor’a katılan yarışmacılar arasında Ahmet Dursun’da bulunacak.


    Ahmet Dursun kimdir?


    Ahmet Dursun, 1978 yılında Almanya’da doğmuştur. 6 yaşlarında mahallede top oynayan, yeteneği küçük yaşta belli olup 12 yaşında bir takımda oynamaya başlamıştır. sonraki zamanlarda ise Genç Milli Takım seçmelerinde seçilmiş olup, Feldkamp’ında A takıma çıkmayı başarmıştır. İlk olarak Ahmet Dursun, lise mezunluğunun ardından Kocaelispor ile Almanya’da SG Wattenscheid takımlarında oynamıştır.


    Türkiye’de sevilen eski futbolcu olan Ahmet Dursun, Survivor 2014 yarışmasında yüzünü bizlere gösterecek. Zorlu bir yarışma olan Survivor’da yeteneğeni nasıl gösterecek…

    0 Responses to “2014 Survivor Ahmet Dursun Kimdir?”

    Yorum Gönder

    Subscribe