24 Mart 2014 Pazartesi

0

X Factor Yarışması Yayından Neden Kaldırıldı?

  • 24 Mart 2014 Pazartesi
  • Unknown
  • Share
  • Kanal D’nin yeni şarkı yarışması olan X Factor programı neden kaldırıldı ! X Factor izleyicilerine üzücü haber !
    X Factor son bölümü ne zaman yayınlanacak?




    Kanal D’nin sunuculuğunu Kadir Doğulu’nun, jüri üyeliğini ise Emre Aydın, Ziynet Sali, Ömer Karacan ve Armağan Çağlayan’ın yaptıkları, 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışması olan X Factor Star Işığı ne yazık ki yayından kaldırıldı. X Factor programında geçen hafta 12 finalist belirlenmişti. Final yaparak 1. olanın belirleneceğini düşünürken Kanal D, X Factor şarkı yarışmasını kaldırarak herkezi şaşırttı.
    Kanal D’nin sosyal medyadaki haberi ise ;  ”X Factor: Star Işığı, geçen hafta belirlenen 12 finalistin canlı elemeleriyle Haziran ayında tüm heyecanıyla devam edecek.”
    X Factor Yarışması Neden Kaldırıldı?
    X Factor Kanal D X Factor’u yayından kaldırma nedeni ise istenilen reytinglere ulaşılamamasıdır. Şöyle bir durumda var tabi… Star TV’deki Acun Ilıcalı’nın programını sunduğu Survivor programı oldukça izleyicisi var yanı sıra Survivor yarışması ile X Factor yarışması aynı zamanda yayınlanıyor ve çoğu izleyici Survivor izledeği için X Factor izleyicileri azalıyor bu yüzden X factor yarışmasında istenilen reyting rekolarına ulaşamadığı için kaldırıldı.

    X Factor Yarışması yarıda kesildi ne olucak diyenler içinde… 
    X Factor, on iki finalisti belirledi. Haziran ayında tekrar Kanal D’de yayınlanacaktır. Bu haber X factor severlerini üzdü. Bu yarışmayı izleyebilmeniz için Haziran ayını beklemek gerekli X factor bir zaman çok konuşuldu aralarında oldukça yetenekli iyi bir sese sahip yarışmacılarda vardı sosyal medyada oldukça konuşuldu. Bu sesleri dinlemek için Haziran ayını bekleyeceksiniz…

    0 Responses to “X Factor Yarışması Yayından Neden Kaldırıldı?”

    Yorum Gönder

    Subscribe