25 Mart 2014 Salı

0

Bursaspor’un yeni hocası teknik direktör’ü İrfan Buz kimdir?

  • 25 Mart 2014 Salı
  • Unknown
  • Share
  • İşte Bursaspor’un yeni teknik direktörü…
    Yeşil-beyazlı kulübün yeni yönetimi Elvir Baliç ile teknik direktörlük yolunda olan Bursaspor yönetimi, Galatasaray maçında takımın başında sahaya çıkan İrfan Buz’u teknik direktörlük görevine getirdi.
    Bursaspor yönetimi, yeni  teknik direktörün Elvir Baliç olmasına kesin bir durum olarak bakılırken sürpriz bir kararla teknik adamlık koltuğuna, Christoph Daum yönetiminde yardımcı antrenürlük yapan, Galatasaray Bursaspor karşılaşmasında takımın başında çıkan İrfan Buz’u getirdi.
    Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz, A Takım Teknik Direktörlük görevine İrfan Buz’un getirilmesine karar vermiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi. İşte Bu Bursaspor’un yeni teknik direktörü olan İrfan Buz Kimdir…


    Bursaspor’un Yeni Hocası olan İfran Buz Kimdir?İrfan Buz, 15.04.1967 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çalıştığı kulüper ise FC Iserlohn 46/49 , SpVg Ople ve Bursaspor’dur, Şuan ise Bursaspor’un yeni teknik direktörü. Umarız ki Bursaspor’u iyi yerlere getirir.


    0 Responses to “Bursaspor’un yeni hocası teknik direktör’ü İrfan Buz kimdir?”

    Yorum Gönder

    Subscribe